Algemenevoorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN Bijoke , Home, Gifts & Garden
Onze gegevens:
Bijoke Bloemen
Zuideinde 18
7875 CD Exloo
Drenthe
info@bijoke.nl
KvK-nr.: 59423544
BTW-nr: NL1030.69.483.B.01
Bankgegevens:
Rabobank: IBAN reknr: NL66RABO0108670295
Bestellen:
Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons bankrekeningnummer. Ga niet eerder over tot betaling, wacht tot je deze bevestigingsmail hebt ontvangen!
Onze Prijzen:
De vermelde prijzen zijn in euro’s. De bedragen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.
Onze Producten:
Veel van de producten in onze webshop vertonen gebruikerssporen, dit geeft ze ook hun sfeer. Wij zullen altijd proberen informatie te geven over de staat van het artikel. Heb je daarna nog vragen, dan beantwoorden we ze graag en eerlijk. Houdt er ook rekening mee dat de brocante artikelen, 2e-hands en uniek zijn. Er is dus meestal maar 1 exemplaar van. Een artikel kan dus helaas net verkocht zijn. Bijoke Home, Gifts & Garden is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Betalingstermijn: 
In de webshop bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling, en zullen de bestelde artikelen weer te koop aangeboden worden. Afhalen van de artikelen is in overleg mogelijk. Voor afhalen geldt ook een termijn van 7 dagen, tenzij anders overeen gekomen. Je kunt bij ons niet pinnen en dient het geld contant te voldoen, of per bank over te maken.

Levering:
Wij nemen je bestelling binnen 2 werkdagen in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht, voorzien van track&trace-code, zodat je het pakket online kunt volgen. Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij de vervoerder. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. Bijoke Home Gifts & Garden is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer. Wij stellen het zeer op prijs, dat je ons via e-mail of een recensie laat weten, of het pakketje goed is aangekomen en aan je wensen voldoet.

Verzendkosten:
Voor verzending maken we gebruik van de diensten van POSTNL. De standaard verzendkosten bedragen €6,50 voor pakketten tot 10 kilo en maximaal 100x50x50 cm. (Zie: POSTNL: www.postnlpakketten.nl voor kosten en voorwaarden.) Sommige artikelen kunnen echter in een envelop verzonden worden, of zijn zwaarder/groter. Afwijkende verzendkosten zullen worden vermeld bij het artikel. Bij een combinatiebestelling word je per mail op de hoogte gebracht van de verzendkosten. De verzendtarieven gelden alleen voor Nederland. Wij verzenden ook naar het buitenland, informeer hiervoor naar de verzendtarieven.

Ruilen:
Mocht je niet tevreden zijn met de ontvangen artikel(en), dan is het mogelijk dat je deze op eigen kosten binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retour zendt. Neem hierover wel vooraf contact met ons op via email: info@bijoke.nl. Het artikel dient uiteraard in dezelfde staat te zijn als waarin we het artikel hebben verzonden.Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag binnen 21 dagen teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

Privacy:
Alle adresinformatie en persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden worden verkocht.

Copyright:
De inhoud van deze website, inclusief teksten en foto`s, zijn eigendom van Bijoke Home Gifts &  Garden en mag niet zonder onze toestemming gebruikt worden.

Wijzigingen:
Bijoke Home, Gifts & Garden behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.